Épületgépész Csomag

Ezt a csomagot a K-ÉP Stúdió, a DataCAD magyarországi forgalmazója készítette épületgépészek számára, munkájuk hatékonyságának növelése érdekébena.

 Az épületgépészek munkájának további gyorsítása és megkönnyítése érdekében létrehoztunk egy un. Gépész Csomagot, amelyben a standard vonaltípusokon kívül épületgépészeti vonaltípusokat, valamint szimbólumokat találhat.

 

A több száz szimbólum között megtalálhatja az épületgépészeti szabvány jelöléseket, valamint egyéb hasznos elemeket (konyhai, szellőző, kazán, radiátor, melegvíztárolók, fürdőszoba, wc., stb.), amelyeket a kiválasztás után egy kattintással elhelyezhet a rajzban.

A behelyezett szimbólumokról és vonaltípusokról (csövekről) néhány lépéssel kigyűjtéseket készíthet.

 

Ha mégsem találná meg a vonaltípusok, valamint a szimbólumok között az eddig Ön által használt jelöléseket, akkor egyszerűen létrehozhat saját elemeket*, vagy módosíthatja a meglévőket, és ezeket elláthatja egyedi információkkal, melyek a kigyűjtés során fognak megjelenni.

 

Az épületgépész kiegészítő csomag egy beépülő modul, önmagában nem futtatható, használatához a DataCAD vagy a DataCAD LT program megléte szükséges!

 

Innen letöltheti a Gépész Csomag kézikönyvét, melynek mellékletében megtalálhatja a csomagban található szimbólumok előképét:

letölés/megnyitás (.PDF)(1,3MB)

 

 

* Saját vonaltípusokat csak a DataCAD-ben tud létrehozni (LT-ben nem).