Miért éppen a DataCAD LT?

A DataCAD LT egy új, hihetetlenül alacsony árú 2D/3D építészeti CADD program tervező mérnököknek. A rajzi szerkesztéstől az építészeti prezentációig, mindenre egyaránt használható.

 

DataCAD LT mindenkinek elérhető

Vajon Ön egy főállású tervező, vagy egy tanuló, esetleg csak néha használ CADD szoftvert? Akkor Önnek a DataCAD LT-re van szüksége, amelyben ötvöződik a átfogó tudás és a könnyű használhatóság. Ha Ön csak most szeretne CADD programmal megismerkedni, akkor a DataCAD LT a legjobb választás a kezdéshez.

 

Minden a DataCAD Pro-ban lévő alapvető építészeti rajzi és modellezési tulajdonság megtalálható a DataCAD LT-ben. Egy programban megtalálja az automatikus ajtó és ablak behelyezést, az asszociatív kottázást és sraffozást, a korlátlan visszalép/ismét (undo/redo) funkciót, TrueType betűtípusokat, és a DXF/DWG fordítót. A DataCAD LT-ben létrehozott 3D modell o2c formátumba menthető az internetes bemutatáshoz.

 

A DataCAD LT megteremti a lehetőséget, hogy minimális ráfordítással belépjen az építészeti CADD világába.

Tudjuk, hogy a megfelelő CADD program kiválasztása nehéz elhatározás. Sok új termék közül választhat. A DataCAD LT a választás megkönnyítendő, tartalmazza az összes 2D-s rajzi és 3D-s modellezési eszköztárat, elképesztően alacson áron.

Ha a DataCAD LT-t használva úgy dönt, hogy szeretné megvásárolni a DataCAD Professional szoftvert akkor ezt a a későbbiekben bármikor megteheti. Minden DataCAD LT-vel készült rajz teljesen kompatibilis a DataCAD Professional-el.

 

o2c tárgynéző

Az o2c Tárgy Néző segítségével szabadon forgathatja, vagy keresztűlsétálhat a teljesen renderelt, textúrázott 3D-s modellen. Annak ellenére, hogy az o2c lejátszó könnyen kezelhető, építészeti nézetek és képfeldolgozási eszközök egész tárházát tartalmazza. Megnézheti az építészeti modellt drótváz, kitakart, árnyékolt kitakart, textúrázott vagy vetett árnyék módban. Bármely tetszetős nézetből generálhat az o2c lejátszóval egy nagy felbontású, fotórealisztikus képet. Ezáltal nem szükséges e-mail-en küldeni a végtelen számú,- nézetben elkészített képeket, ugyanis az ügyfele az o2c lejátszóval saját magának elkészítheti. Az o2c lejátszó széleskörű nézetmegjelenítési eszközöket tartalmaz, de maga az objektum nem módosítható.

 

 

2D építészeti program kép

DataCAD LT

 

2D építészeti program kép2

Tárgy Néző